Un Toni Bonet de luxe, els millors escolars de Mallorca, Campos i Maó completaran el cap de setmana

Si bé ja hem parlat del gran focus d’atenció que suposarà l’actuació internacional de José Ángel Pinedo a la Copa d’Europa de Llançaments, això no vol dir que l’activitat dins de les Illes sigui carent d’interès. 

De fet, aquest mateix dissabte horabaixa arribarà una nova edició del Meeting Toni Bonet. L’esdeveniment eivissenc tornarà a les seves dates habituals i ho farà amb tota una declaració d’intencions: ser el punt de partida cap als Jocs Olímpics de Tòquio per molts dels aspirants de primer nivell nacional i alguns d’internacionals. El cartell d’estrelles el conformen, entre d’altres, Ana Peleteiro i Yulimar Rojas (triple salt), Carlos Mayo, Fernando Carro, Dani Mateo i Roberto Alaiz (3.000 metres), Bernat Erta, Daniel Rodríguez i Óscar Husillos (200), Celia Antón, Águeda Muñoz i Lucía Rodríguez (1.500), Adrián Ben i catarís de primer nivell (800)… 

Però a més a més, entre ells i elles competiran algunes de les més fermes promeses (ja realitats presents) de l’atletisme balear com són Esperança Cladera i Lucía Pinacchio, Sebastià Pons, Óscar Santos, Andrea Romero i Joana Mª Rigo… I al programa local i escolar que tindrà lloc a la primera part de l’horabaixa, prometedores actuacions com les de Miquel Àngel Esteller, Mark Roper, Júlia Peña, entre molts d’altres que de ben segur obriran una tarda plena de grans moments pel nostres atletisme, i qui sap, si amb les primeres passes dels millors atletes del país cap a Tokio2020. 

A més a més del gran esdeveniment a la capital pitiüsa, la pista mallorquina i menorquina també tindran activitat. Mentre que Maó acollirà diumenge dematí un nou control de proves d’estiu, el CTEIB reunirà als millors atletes escolars de l’illa en tres intenses jornades, corresponents als Sub16 i Sub18 (dissabte dematí i horabaixa) i als Sub14 (diumenge dematí).

El cap de setmana també deixarà la reedició d’una de les clàssiques del nostre calendari, la cursa amb més edicions de la delegació de Mallorca, la Semi-marató ‘Fira de Maig’, la qual després d’adpatar-se a les circumstàncies el 2020 i celebrar-se al desembre, torna enguany a les seves dates habituals amb programa fraccionat per a donar cabuda a tota la il·lusió de la seva tradició: dissabte horabaixa serà torn dels atletes escolars, mentre que diumenge dematí ho serà per les curses principals, de 6,5 i 12,5 quilòmetres. 

 

Web Oficial – Meeting Toni Bonet