Logo

Avís Legal i Protecció de Dades

La navegació en www.faib.es i/o l’ús dels serveis oferts en aquest lloc web implica que l’usuari accepta l’Avís Legal, la Política de Privacitat i de Protecció de Dades relacionats amb l’ús de serveis prestats en aquest lloc web.

Avís Legal

La Federació d’Atletisme de les Illes Balears, d’ara endavant FAIB, amb NIF V07243819, s’identifica en Internet amb el domini www.faib.es sobre el qual exerceix la seva titularitat, amb les següents dades:
Nom: Federació d’Atletisme de les Illes Balears.
Direcció: Centre Tecnificació Esportiva Illes Balears. Carrer Gremi Forners, 4.
Codi postal: 07009. Palma de Mallorca. Illes Balears.
Email: faib@faib.es.

Ús del lloc web
L’usuari es compromet, pel mer fet d’accedir a www.faib.es i de la seva utilització, a fer un ús adequat dels continguts que es trobin en ella.

Links
www.faib.es pot incloure enllaços (hipervincles, links…) a altres llocs web que no són operats o controlats per la FAIB. Per això, la FAIB no garanteix, ni es fa responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts de tals llocs web o de les seves pràctiques de privacitat. Per això preguem que, abans de proporcionar informació personal a aquests llocs web aliens a www.faib.es, és imprescindible revisar les polítiques de privacitat de tals llocs web.

Propietat intel·lectual i industrial
Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en la web, són propietat de la FAIB, o bé, aquesta última disposa del dret d’ús i explotació d’aquests, i en tal sentit, protegits per la legislació de la propietat intel·lectual i industrial vigents. Queda expressament prohibit realitzar qualsevol alteració d’aquesta pàgina. La FAIB no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de manipulacions o alteracions no autoritzades, quedant prohibida d’igual forma qualsevol reproducció total o parcial, transmissió, distribució o emmagatzematge dels continguts d’aquesta web sense autorització expressa de la FAIB, anunciant-se des d’aquest moment i en cas d’incompliment de l’anterior, l’exercici de les accions legals en defensa dels nostres legítims interessos.

Política d’enllaços
– La FAIB no serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic en la pàgina web o portal des del qual es realitzi l’hipervincle, ni de les informacions i manifestacions incloses en aquests.
www.faib.es pot, si escau, posar a la disposició de l’usuari connexions i enllaços a altres llocs web gestionats i controlats per tercers, amb l’exclusiva funció de facilitar als usuaris la cerca d’informació, continguts i serveis en Internet, sense que en cap cas pugui considerar-se un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita d’aquests.
– La FAIB no comercialitza, ni dirigeix, ni controla prèviament, ni fa propis els continguts, serveis, informacions i manifestacions disponibles en aquests llocs web.
– La FAIB no assumeix cap mena de responsabilitat, ni tan sols de forma indirecta o subsidiària, pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar-se de l’accés, manteniment, ús, qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat dels continguts, informacions, comunicacions, opinions, manifestacions, productes i serveis existents o oferts en els llocs web no gestionats per la FAIB i que resultin accessibles a través d’aquesta web.

Modificació de les condicions

La FAIB podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Privacitat i Proteció de Dades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
ResponsableFEDERACIÓ D’ATLETISME DE LES ILLES BALEARS
Direcció del responsableC/ Gremi Forners, 4 (Centre Tecnificació Esportiva Illes Balears)-Pol. Son Castelló, CP 07009, Palma de Mallorca, Illes Balears.
FinalitatLes seves dades seran usades per a poder atendre les seves sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
PublicitatNomés li enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
LegitimacióÚnicament tractarem les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
DestinatarisAmb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.
DretsTé dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s’explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web o també enviant un email a dpd@audidat.com.
Informació addicionalMés informació en la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT  i COMPROMÍS AMB LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS