MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

El trail femení guanyà focus amb el II Campus de TriDeporte i Aroa Sío

En un cap de setmana ple de cros a Mallorca i de trail i aventura a Menorca, la delegació d’Eivissa també tingué el seu gran esdeveniment gràcies a la celebració del II Campus Femenino Ibiza Trail, una activitat organitzada per TriDeporte amb la col·laboració de la FAIB i l’Ajuntament d’Eivissa, i la participació de l’especialista gallega Aroa Sío. 

En el seu objectiu de fomentar l’esport femení, en particular el trail, l’entitat organitzadora i Aroa Sío tornaren a unir esforços en tres jornades que resultaren un èxit, amb una participació d’una vintena de dones: aforament complet. Aquesta edició també comptà amb la participació de la nutricionista esportiva Irene Mirás, qui ja disposà els seus coneixements a la sessió de divendres capvespre, juntament amb una xerrada dirigida per Aroa Sío i la seva història de voluntat. Després de la conversa, les participants compartiren una primera sortida de trail nocturn on pogueren posar a prova les seves destreses respecte a l’ús dels llums frontals. 

El programa de dissabte es repartí entre un dematí amb una sessió de treball de força complementada amb una segona tirada de trail, i un horabaixa de passeig i distensió per Eivissa i les seves rodalies. Diumenge quedà reservat per a una segona sessió de força enfocada al core culminada amb una tercera sortida on es posà el focus en el correcte ús dels bastons de trail. 

Una nova i exitosa edició per a un esdeveniment que cerca donar visibilitat i foment a l’esport femení a partir d’una activitat tan universal com el trail, en un entorn referent com és l’illa d’Eivissa. 

 

TriDeporte