MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Torun 2021, el retorn de l’atletisme internacional amb bona emprempta Balear

Conclogué el XXXVI Cpat. Europa en pista coberta a Torun (Polònia) amb un bon regust general pel fet de poder tornar a gaudir d’un gran esdeveniment esportiu d’escala internacional.
La selecció espanyola finalitzà la seva actuació amb un balanç de cinc medalles, i de l’experiència conjunta hi prengueren part dues atletes mallorquines.
Daniela García, qui ha despertat passions aquest hivern gràcies a un estat de forma excepcional, confirmà les expectatives a la ciutat polonesa. La campiona nacional Sub23 debutà com a internacional absoluta amb fantàstics 2:04.14 a primera ronda, marca personal que millorava el seu rècord balear Sub23 i ja la deixava com la segona millor nacional de sempre a la categoria. Dissabte quedà a semifinals, però tornant a córrer en 2:04.32 amb actitud valenta en carrera d’altíssima competència. Un valor de futur sens dubte ja incrustat en la primera fila nacional.
L’altra representant de l’atletisme illenc fou Caridad Jerez. L’especialista en els 60 m/tanques, que acudia als seus quarts continentals ‘indoor’, quedà aquesta vegada a primera ronda, amb un registre de 8.29 que no li fou suficient per a progressar. Jerez donà continuïtat a Torun a un hivern que no ha pogut preparar com hagués desitjat per alguns problemes físics. Però de ben segur l’aire lliure durà més oportunitats i alegries.