MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Santa Eulària duplicà el seu protagonisme entre el cros escolar i el Trail Sant Carles

El municipi eivissenc de Santa Eulària des Riu tingué doble protagonisme aquest diumenge 14 amb la celebració de dos esdeveniments atlètics gairebé simultanis. En l’apartat absolut i popular, es celebrà el VI Trail de Sant Carles, de la qual prengué part una seixantena de participants. 

Els millors en aquesta edició foren Javier Ferrer i Laura Roig. Ferrer, segon a la primera edició de 2016, aconseguí l’èxit amb un temps de 55:28, pels 56:30 de Francisco J. Serra (de l’Adobe Team Eivissa, el millor resultat de les cincs ocasions que ha pujat al pòdium) i pels 57:14 de José Antonio Álvarez (CA Santa Eulària). Quant a Roi, liderà la classificació femenina gràcies a un temps de 1h10:18, des de la 24ª posició de la general. L’acompanyaren sobre els calaixos d’honor Carolina D’Amico (de l’Ibiza Trail, segona a les tres darreres edicions) i Catalia Vasilache (també de l’Ibiza Trail), amb temps respectius de 1h11:2 i 1h12:50. 

Cros escolar 
El mateix dematí dominical, tingué lloc al circuit proper al poliesportiu municipal el primer cros escolar d’aquesta temporada hivernal, el qual es programà dirigit a les categories de Sub8 a Sub18. Foren més d’un centenar i mig d’atletes principalment de les cinc escoles atlètiques de l’illa, Eiviatletisme, Sa Raval, EMA del Patronat d’Esports, CA Pitiús, PD Santa Eulària, a més a més d’una petita representació del mallorquí VIVA Es Raiguer.

Els guanaydors de les diferents categories foren Luna De Castro i Keoni Rodríguez-Carreño (Sub8), Kayla i Kiran Giraldo (Sub10), Lara S. Espinosa i Paulo J. Porto (Sub12), RAV), Malory A. Medel i Juan Díaz (Sub14), Joanna Marí i Mark Roper (Sub16) i Patricia Fernández i Mauro García-Vallés (Sub18). 

 

Resultats – I Cros Escolar 
Resultats – VI Trail de Sant Carles