Reglaments

Llicències

Temporada 2020

Reglament de llicències: s’especifiquen els detalls de tots els tipus de llicències disponibles per a clubs, atletes, jutges i entrenadors per la temporada.
 – 29/06/2020: Actualizació preus 3r trimestre:

Alta atleta-jutge-entrenador: enviar escanejat per correu al responsable de llicències + fotocòpia del DNI i foto tipus carnet. Entrenadors i jutges hauran d’enviar una certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals (no superior a 12 mesos d’antiguitat).

Renovació atleta-jutge-entrenador: llicències d’atletes han de quedar en possessió dels clubs, entrenadors i jutges ho hauran d’enviar escanejat per correu al responsable de llicències. Entrenadors i jutges hauran d’enviar una certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals (no superior a 12 mesos d’antiguitat).

Alta-renovació club: haurà d’enviar-se escanejat per correu al responsable de llicències.


Temporada 2018-2019


Consulta la teva llicència

La FAIB posa a la disposició d’atletes, jutges i entrenadors el següent cercador de llicències per a tots aquells que vulguin saber les seves dades federatives. La informació d’aquesta pàgina està en constant actualització: Cercador de llicències – FAIB

Responsable de llicències

Mateo Domínguez Fuentes
Contactar
+34 650 422 174

Inclusió calendari

Normativa general