MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Puigserver i Ramis davallen el teló regional de juliol a Sant Jordi

Els atletes Joan Puigserver i Maria Ramis es feren amb la victòria absoluta a la cursa popular de Sant Jordi, la qual celebrà al barri palmesà la seva vuitena edició, aquest divendres 30, prova que ha suposat l’única activitat federada del calendari autonòmic. 

La prova, amb punt de concentració en el camp de futbol de la localitat, realitzà primerament curses per a infants dins de la mateixa instal·lació futbolística, de la qual prengueren part nombrosos joves residents i de les categories base del Diana AC. Posteriorment es donà tret de sortida a la cursa principal, de 7,5 quilòmetres de recorregut en una única volta al circuit annex al nucli urbà. 

Des del primer moment el cap de cursa el conformaren els atletes del Badia de Palma Joan Puigserver, Francisco Martínez i Alejandro Álvarez, i no fou fins superat l’equador de la prova, en el seu tram de camins i perfil lleugerament més exigent, quan Martínez interposà distància amb els seus dos companys. Però unes dificultats respiratòries minvaren el ritme victoriós de Martínez, qui fou neutralitzat novament pels seus companys. A l’entrada final al camp, Puigserver avançà triomfant i tancà el seu èxit en 28:00, pels 28:09 de Martínez i els 28:11 d’Álvarez. 

Per la seva part, Maria Ramis, veterana del CM Mallorca, es mostrà en tot moment com a clara aspirant al triomf final, gaudint de distància suficient des del primer tram de cursa, el qual anà ampliant-se a poc a poc. La corredora d’Artà signà la seva victòria amb un temps de 32:15, pels 34:15 de la jove Sub16 Sandra Vadell (Sub16), i pels 36:23 que invertí Maika Martínez. 

Amb el mes d’agost ja iniciat, es preveu que les curses populars continuïn plobant el nostre calendari, sempre i quan l’evolució de la situació pandèmica ho faci possible. 

 

Resultats (pendents de publicació) 
Resum gràfic (Dani Espada)