Parrilla i Sevillano posaren la Salsa prèvia al Nadal

Superat l’equador del mes de desembre és inevitable que el calendari comenci a oferir curses populars amb marcat accent nadalenc, i aquest cap de setmana del 18 i 19 de desembre ja tingué lloc una de les moltes que poblaran aquestes dates al nostre territori. Es tractà de la Cursa de Sa Salsa, prova que celebrà la seva catorzena edició aquest diumenge 19 a Sant Josep de Sa Talaia (Eivissa).

Després de les animades proves infantils (amb quasi centenar i mig de joves participants) tingué lloc la cursa principal, de 6 quilòmetres de recorregut, amb més de 150 atletes d’entre els quals els millors foren Alberto Parrilla i Susana Sevillano. El corredor del Saltoki aconseguí millorar la seva segona posició de 2020 i s’apuntà el triomf amb un temps de 20:03. Poc per darrere seu, Javier Ferrer (Trideporte) i Jesús Sánchez (CA Pitiús), completaren el pòdium amb 20:23 i 20:33 respectivament. 

Quant a la categoria femenina, Sevillano (Ibiza Half Triatlon) aconseguí revalidar el seu triomf de l’any passat, i ho féu amb autoritat: al seu temps de 23:42 (des de la 23ª posició de la general), el seguiren els 25:25 de Catalina Vasilache (Ibiza Trail) i els 25:34 d’Ana B. Castaño (CA Pitiús), una habitual al pòdium de la cursa (ja en suma sis), que per contra no ha aconseguit guanyar cap edició. 

Pas Ras 
Sobre asfalt i fora de les Illes tingué una altra participació destacada del nostre atletisme aquest diumenge. Quedà signada per la ferrerienca María Jesús Pallicer, qui participà als XXXIII Pas Ras al Port de València, cursa de 10 quilòmetres a la qual es classificà en tercera posició amb un excel·lent temps de 36:11. La veterana menorquina repetí la seva posició de pòdium de 2019 però amb un temps considerablement millor. Pallicer tanca així una tardor esplèndida, en la qual s’ha colat entre les 40 millors absolutes del país gràcies a la seva magistral carrera a la Gran Vía Asima de Palma el passat 12 d’octubre, quan registrà 35:37. 

 

Resultats – XIV Cursa de Sa Salsa 
Dani Becerra (CA Ibiza)