MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Natalia Romero, a les semifinals olímpiques amb rècord de Balears, 2:01.16!

Natalia Romero, la primera de les atletes balears en prendre part als Jocs Olímpics de Tokyo2020, s’ha classificat brillatnment per les semifinals de 800 metres que tindran lloc aquest dissabte, després d’una actuació magistral a la primera ronda d’aquest divendres, la qual ha signat amb un nou rècord de Balears de 2:01.16.

Era difícil poder imaginar un debut olímpic tan ideal, però la mallorquina d’origen jaenès ha aconseguit que el seu somni olímpic no es limités a un únic acte. L’atleta representant de #EspañaAtletismo a la primera ronda dels 800 metres femenins d’aquesta jornada inaugural de l’atletisme a Tokyo2020 ha pres part a la sisena i darrera de les sèries classificatòries de la prova, on ha demostrat que l’estat de forma que lluí el mes de juny no era gens efímer. 

La corredora de l’Unicaja Jaén ha corregut de forma molt intel·ligent sobre les seves possibilitats, nodrint-se del ritme imposat pel cap de cursa (59.6 al pas pels 400 metres, 59.9 en el cas de Romero), i treient tot el seu potencial als darrers 150 metres. Ha finalitzat en sisena posició, però la sèrie ha tret profit del coneixement dels temps previs i ha estat la segona més ràpida de totes, i amb el cap de cursa més concentrat, factor que ha afavorit el pas per temps de les darreres atletes en actuar. D’aquesta manera, Romero ha pogut celebrar no només la seva marca personal, 2:01.16, que a més a més de plusmarca balear ja és el novè millor registre nacional de tots els temps, sinó que també ha pogut celebrar, com a fita més important, el seu pas a tota una semifinal olímpica. 

Aquesta nova actuació de la flamant campiona nacional tindrà lloc aquest dissabte 31 de capvespre, a la segona de les semifinals, la qual tindrà lloc a les 14:00 hora espanyola. Una nova oportunitat per a assaborir el somni olímpic i estendre una mica més enllà la millor temporada de la seva vida. 

 

MiguelezTeam (RFEA)