MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

L’esperançadora continuïtat a Can Misses, i el primer vol de l’atletisme inclusiu

Dissabte 6 l’activitat regional també estigué present a Eivissa, amb el cinquè control de proves de pista del present curs. Per tercer dissabte consecutiu, la pista de Can Misses acollí una activitat respectuosa amb els aforaments que serví de preparació per la recta final de l’hivern. I foren els escolars qui deixaren algunes de les actuacions més destacades

Entre els Sub14 sobresortiren Paula Escandell (GE Espalmador) amb 10.49 als 60 m/tanques, ventosos, i la seva companya del CA Pitiús Ayu Espinosa, qui a llargada arribà fins els 4,23 metres, 4,14 amb vent legal de +0.8. I entre els Sub16 es pogueren les bones sèries de 1.000 metres de Mark Roper (CA Pitiús, 2:54.34) i Elma Juan (GE Espalmador, 3:11.24).
L’horabaixa l’activitat tornà al CTEIB de Palma, gràcies a la primera jornada d’atletisme adaptat organitzada per la FESAIB, programa de la qual també inclogué proves ‘open’ per atletes propis de la FAIB.

A prop d’una trentena d’esportistes hi prengueren part, i il·lusionà especialment l’alt percentatge d’atletes de la categoria Sub13 de les escoles de l’ADA Calvià, Pegasus i Diana. Entre els majors lideraren les actuacions atletes plenament integrats com els internacionals Christian Muñoz (VIVA Es Raiguer) i Joan Munar (Pegasus), així com també la figura emergent Pere Antoni Gomila (Illes Balears XT), qui establí un nou rècord de Balears T46 a llargada, amb un salt de 5,71 (+1.1). Tots ells acompanyats d’adults ‘FAIB’ del CA Badia de Palma i del Siurell-Sa Sini.
Un bon exercici d’inclusió que segur tindrà bon recorregut aquest 2021.

Resultats – V Control de pista (Eivissa): pendents de publicació.
Resultats – Jornada d’Atletisme Adaptat FESAIB I: pendents de publicació.
Argui Escandón (Última Hora)
Resum gràfic – Jornada FESAIB (Dani Espada): https://bit.ly/FESAIB6Mar21Foto