MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

José Ángel Pinedo, seleccionat per la RFEA per la Copa d’Europa de Llançaments!

El mallorquí José Ángel Pinedo ha estat oficialment seleccionat per la RFEA per a participar a la Copa d’Europa de Llançaments que tindrà lloc a Split (Croàcia) els propers 8 i 9 de maig. El comunicat ha tingut publicació aquest dimecres 28, tres dies després de la primera jornada del Campionat d’Espanya per Clubs i de tancar el termini de consecució de les marques. 

Aquest cap de setmana, Pinedo guanyà pel Fent Camí Mislata l’encontre de Divisió d’Honor celebrat a València, amb un llançament de 18,58 metres, el seu quart concurs de 2021 per damunt dels 18,50, dada que evidencia el seu bon estat de forma i de la seva solidesa entre els millors del país. Hem de recordar que el deixeble de José Juan Vellibre, complit el primer quadrimestre de la temporada, ostenta la millor marca nacional a l’aire lliure, els 19,04 registrats a Palma el passat 17 d’abril, una distància només superada pels 19,67 que el basc Carlos Tobalina emprà per a proclamar-se campió d’Espanya en pista coberta. Precisament serà l’atleta del FC Barcelona qui acompanyarà Pinedo a la competició continental en la prova de pes. 

La que tindrà lloc a Split la setmana que ve serà la primera internacionalitat absoluta per Pinedo, qui ja vestí l’equipació de la selecció espanyola a categories Sub18 i Sub20, ja fa més d’una dècada. Un clar exemple de qualitat i de constància d’un atleta que des de les categories prèvies a l’absoluta s’ha trobat entre els millors del país, i que ara, amb 30 anys, trepitja més fort que mai.