José Ángel Pinedo, seleccionat per la RFEA per la Copa d’Europa de Llançaments!

El mallorquí José Ángel Pinedo ha estat oficialment seleccionat per la RFEA per a participar a la Copa d’Europa de Llançaments que tindrà lloc a Split (Croàcia) els propers 8 i 9 de maig. El comunicat ha tingut publicació aquest dimecres 28, tres dies després de la primera jornada del Campionat d’Espanya perClubs i de tancar el termini de consecució de les marques. 

Aquest cap de setmana, Pinedo guanyà pel Fent Camí Mislata l’encontre de Divisió d’Honor celebrat a València, amb un llançament de 18,58 metres, el seu quart concurs de 2021 per damunt dels 18,50, dada que evidencia el seu bon estat de forma i de la seva solidesa entre els millors del país. Hem de recordar que el deixeble de José Juan Vellibre, complit el primer quadrimestre de la temporada, ostenta la millor marca nacional a l’aire lliure, els 19,04 registrats a Palma el passat 17 d’abril, una distància només superada pels 19,67 que el basc Carlos Tobalina emprà per a proclamar-se campió d’Espanya en pista coberta. Precisament serà l’atleta del FC Barcelona qui acompanyarà Pinedo a la competició continental en la prova de pes. 

La que tindrà lloc a Split la setmana que ve serà la primera internacionalitat absoluta per Pinedo, qui ja vestí l’equipació de la selecció espanyola a categories Sub18 i Sub20, ja fa més d’una dècada. Un clar exemple de qualitat i de constància d’un atleta que des de les categories prèvies a l’absoluta s’ha trobat entre els millors del país, i que ara, amb 30 anys, trepitja més fort que mai.