MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Els JEE’A entren en la seva recta final

Per tercer dissabte consecutiu, la pista del CTEIB s’omplí de l’atletisme amb més futur de Mallorca per a acollir aquest dia 2 la primera de les dues finals comarcals dels Jocs Esportius Escolars 2021, la corresponent a la comarca de Palma-Ponent. Quasi 150 atletes de les tres categories implicades, Sub8, Sub10 i Sub12, de nou entitats diferents, competiren una vegada més, no només per posar en pràctica els seus aprenentatges i les seves evolucions, sinó també per a poder classificar-se per a les finals insulars que tindran lloc a finals d’octubre. 

Amb una participació general de tres proves per atleta, molts foren els menuts que pujaren en diverses ocasions al pòdium, la qual cosa també repartí el protagonisme entre molts dels clubs participants, però tot i això, sí que hi hagué alguns noms que captaren més atenció que no uns altres. 

Entre els més menuts, els Sub8, destacaren els atletes de S’Arenal-Llucmajor Enzo Palencia i Alex Iglesias, com també ho feren Julen Sánchez-Matamoros (Speed Club) i Enzo Arce (Sporting Calvià). A l’apartat femení de les mateixes edats, Marta Méndez i Ane Rosselló, totes dues del Siurell-Sa Sini, foren les més llorejades del dematí. Pel que fa a la categoria Sub10, es mostraren més habilidosos Álvaro Martín, del Pegasus AC, i Josep Torres, del Siurell; mentre que entre les nines destacà especialment Isabella P. Díaz, del Sporting Calvià, acompanyada quant a protagonisme per Nadia Amillo, del Pegasus. 

Entre els més veterans de la jornada, els atletes Sub12, ja es començà a veure qualque pista d’especialitat per part d’algun participant. Fou el cas de Víctor Piña (ADA Calvià) i Maia S. Shepherd (Pegasus), qui dominaren els dos llançaments dels seu programa. Entre els nins també destacaren els joves del Diana AC Javier Ferrer i Miquel Amengual, mentre que entre les nines s’afegiren al protagonisme principal Cora Del Rey (Speed) i Claudia Van Boven (Siurell). 

La jornada anà acumulant alguns minuts de retard a mesura que avançaba, però després de l’esforç i la paciència els assistents pogueren gaudir de la presència de Marc Tur, el marxador eivissenc olímpic a Tokyo2020 que fa dos mesos aconseguí diploma olímpic amb la seva quarta posició als 50 quilòmetres marxa. 

Una setmana després d’aquesta cita tindrà lloc l’altra final comarcal dels JEE, la de la Part Forana de Mallorca, d’on acabaran de sortir els atletes classificats per les finals insulars de finals d’octubre. 

Mancor de la Vall 
El mateix dissabte de matí, l’atletisme familiar tingué un altre front d’activitat amb la continuïtat del VIII Circuit de Curses Familiars per la Serrar de Tramuntana, esdeveniment també organitzat pel Consell de Mallorca que aquest primer dissabte d’octubre féu la seva aturada a Mancor de la Vall. 

 

Resultats – Final Comarcal Palma-Ponent dels JEE 
Resum gràfic (Dani Espada) – Final Comarcal Palma-Ponent dels JEE 
Consell de Mallorca