MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Intensa apertura de març: triple activitat al CTEIB, nacional Sub20 a Antequera… i el retorn del gran atletisme internacional a Polònia.

El primer cap de setmana de març començarà fort amb un triple front d’activitat atlètica que tindrà protagonisme balear en tots ells.
A nivell regional, el CTEIB acollirà dissabte una doble jornada amb tres esdeveniments programats. El dematí, un penúltim control de proves d’hivern es realitzarà simultàniament al III Cpat. Balears de Llançaments Llargs d’Hivern, el qual evidenciarà novament la il·lusió actual dels nostres atletes: l’aforament del campionat, 36 places, quedarà complet.
Hores després, l’horabaixa, tindrà lloc una jornada d’Atletisme Adaptat organitzada per la FESAIB, amb proves OPEN programades que permetran també la participació d’atletes FAIB en un recuperat exercici de l’atletisme inclusiu.
L’àmbit nacional quedarà reservat aquest cap de setmana pels millors Sub20 del país, els quals es concentraran a Antequera, Málaga, per a celebrar un campionat del qual l’eclosió de la pandèmia fa un any els privà. Confirmades les llistes de participació, seran finalment set els joves que hi prendran part a l’esdeveniment júnior.
Com a plat fort de la setmana tindrem el retorn del gran atletisme internacional per seleccions, gràcies a la celebració del XXXVI Cpat. Europa en pista coberta, a la localitat polonesa de Torun. De la selecció espanyola formaran part dues mallorquines: Caridad Jerez afrontarà el seu quart continental ‘indoor’ als 60 m/tanques que tindran inici dissabte, mentre que Daniela García gaudirà del seu debut amb la selecció absoluta als 800 metres. La campiona nacional Sub23 començarà la seva actuació aquest mateix divendres.

III Cpat. Balears de LLanç. Llargs d’Hivern – Llistes i resultats en directe: https://rfealive.com/schedule/T2021IB019.
Informació, resultats i ‘streaming’, a través de www.rfea.es.