MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Febrer es tancà amb més triomfadors illencs a Barbastro i Gran Canaria.

El mediàtic nacional de cros no fou l’únic esdeveniment d’aquest àmbit celebrat el cap de setmana. També fou el torn dels llançaments llargs d’hivern, els quals tingueren en el escenari pels atletes màster a la novíssima pista de Barbastro, Osca.
Aquí els tres atletes balears participants aconseguiren un balanç quasi perfecte, ja que en cinc actuacions es penjaren cinc medalles. Doble campiona d’Espanya es proclamà Mª Carmen Trillo, F40 del Pegasus AC qui s’imposà a les disciplines de martell (amb 28,83) i martell pesat (9,44). Campió d’Espanya també resultà Ángel Sánchez, M65 del CA Badia de Palma qui triomfà a l llançament de disc amb 34,88 metres, mentre que a javelina aconseguí la plata amb un millor tir de 37,50. La terna la completà Toni Piña, també M65 (que complirà els 70 el proper maig) que aconseguí el subcampionat a la modalitat de martell pesat amb un millor intent que arribà als 12,45 metres.
Quasi a l’altre extrem del país, a l’arxipèlag canari, es celebrà una de les proves de trail més emblemàtiques del calendari nacional, la TransGrancanaria, un súper esdeveniment que ofereix un total de vuit modalitats al seu programa.
Aquí sobresortí el mallorquí Damià Ramis. El corredor del Malift Mallorca Trail aconseguí una prestigiosa victòria a la prova ‘starter’, sobre 30 quilòmetres, amb un temps de 1h56:22. A la mateixa modalitat, la seva companya d’equip Amanda Martín es quedà a una passa del pòdium amb la quarta posició i temps de 2h18:38.
D’altra banda, Àngels Llobera (CA Montuïri) prengué part a la prova ‘advanced’ de 65 quilòmetres, on va obtenir la cinquena posició (millor F40), amb un temps invertit de 7h07:32.