Una doble represa de les activitats en paral·lel al retorn a l’escola

Aquest dissabte 18 dematí, el calendari federat deixà dos esdeveniments que participaren del “retorn a l’escola” tan clàssic del mes de setembre: la tercera jornada de pista dels Jocs Esportius Escolars i la represa del VIII Circuit de Curses Familiars per la Serra, ambdues proves del Consell de Mallorca. 

A la pista del CTEIB, més de 140 menuts de les categories Sub8 i Sub10, d’una quineza d’escoles i clubs atlètics de tota l’illa, prengueren part de la tercera de les jornades rutinàries prèvies a les finals comarcal i insular que tindran lloc el proper mes d’octubre. A les modalitats de velocitat, mitja distància, salt i llançament, a més a més de la cursa amb tanques en el cas dels joves Sub10, una hora i quart de frenètica activitat ornada per la il·lusió del retrobament entre els atletes més joves de Mallorca, com si d’un retorn a les aules es tractés. El proper dissabte 25 serà torn pels “veterans” del programa, els atletes Sub12, que es retrobaran també al CTEIB per la seva tercera jornada de pista. 

D’altra banda, simultàniament a l’activitat del poliesportiu palmesà, tinguè lloc a Banyalbufar la sisena etapa del Circuit de Curses familiars per la Serra, una activitat que tornà a comptar amb excel·lent aprovació i que suposa l’obertura de la segona meitat del calendari, el qual continuarà previsiblement el proper dissabte 2 d’octubre a Mancor de la Vall. 

 

Resum gràfic (Dani Espada) – Jornada de Pista JEE Sub8 i Sub10 nº 3