MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Un diumenge de consolidacions

Diumenge 14 deixà més atletisme autonòmic amb dues benvingudes activitats.
D’una banda, la pista del CTEIB acollí la segona jornada de cros corresponent als Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca. Una nova activitat pels més menuts de l’atletisme insular que poc a poc comencen a recuperar el seu pols competitiu. La jornada tornà a comptar amb onze curses amb quasi 30 participants per sèrie, eficaç organització i exitosa celebració.
D’altra banda, el Parc de la Mar de Palma fou escenari del retorn de l’atletisme popular a Mallorca al carrer gràcies a la XII ‘Yodeman SkyRunner’, símptoma inqüestionable que l’estat de la pandèmia comença a estabilitzar-se amb incidències a la baixa dia rere dia.
L’illa mallorquina duia sense proves populars des del 13 de desembre, quan tingueren lloc el Cros ‘Campus Saludable’ (Palma) i la Cursa ‘Fira de Maig’ (Campos). Tres mesos després, quasi dues-centes persones pogueren gaudir novament de l’atletisme al carrer.
En l’aspecte esportiu, els millors a la cursa principal, la de 10 quilòmetres, foren Toni Gran i Amanda Martín. El ‘pobler’ del VIVA Es Raiguer encapçalà la cursa amb un temps final de 33:01, i quedà acompanyat al pòdium per Xisco Valent (ADA Calvià, 33:40) i Sebastià Mascaró (CA Campos, 35:08). Per la seva part, Martín (Malift MallorcaTrail), dominà la categoria femenina amb un temps de 37:56, pels 38:57 de Yessica Pérez (Viwo Hotels) i els 39:52 de Gabriela Alemany (Amistat-NovomarHotel).
A les distàncies menors celebrades prèviament, s’imposaren als 6,7 quilòmetres Mario Cano i Marga Adrover, i als 3,4 Qm, Íker Morilla i Ellen Syndheman.
Tot i els bons indicis d’ambdós esdeveniments, la responsabilitat i les mesures de seguretat continuen ben presents en cada activitat.

Resultats – XII ‘Yodeman SkyRunner’
PhotoSports Mallorca (Facebook) / Laura Becerra (Última Hora)