MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Daniela García farà el seu 2021 un poc més inoblidable a Tallin

Que 2021 havia de ser un gran any per Daniela García ja es podia endevinar al principi de la temporada. La mallorquina del Playas de Castellón, en el seu primer any com a atleta Sub23, acaba d’aconseguir la plata nacional absoluta als 800 metres a Getafe i de confirmar la seva selecció amb #EspañaAtletismo per a participar al Campionat d’Europa Sub23 que tindrà lloc a Tallin, Estònia, del 8 al 11 d’aquest mes de juliol.

La deixeble d’Antonio Serrano ha signat uns prolegòmens a la cita continental excelsos. Obrí la temporada d’aire lliure el 12 de maig, a la reunió ‘Desafío Nerja’ on establí un nou rècord de Balears als 1.000 metres amb 2:39.66, i als campionats nacionals del més recent mes de juny, es proclamà campiona d’Espanya Sub23 (precisament a la mateixa pista de Nerja) i subcampiona absoluta a Getafe, idèntics resultats als quals aconseguí en pista coberta pocs mesos abans. 

Aquesta temporada d’estiu, la mallorquina només ha hagut de mantenir les excel·lents sensacions d’hivern, amb els resultats ja esmentats, i un dia després de la seva plata absoluta a Getafe (27 de juny), ja era oficialment part de la selecció nacional per Tallin 2021. 

Motiu d’aquesta selecció i de les bones expectacions en torn la figura de la migfondista balear, la RFEA ha publicat una notícia/entrevista al seu web aquest dijous 1 de juliol, a la qual es pot accedir aquí.

Li anirà tan bé com Boras 2019? Llavors també era de les joves de la categoria Sub20, i l’atleta entrenada per Carlos Ruiz encadenà tres dies de marques personals, fins els 2:05.43 de la final (on fou sisena d’Europa) que dos anys després continuen com a portentós rècord de Balears Sub20. 

Ara sota les ordres d’Antonio Serrano, és ben presumible que Daniela García torni a signar una actuació memorable a la capital estoniana… tot i que encara manqui més d’un més perquè compleixi els 20 anys… 

 

CA San Ildefonso, Miguélez Team (RFEA)