Capó i Llobera lideraren el Memorial ‘Miquel Amengual’

Aquest dissabte 13 tingué lloc a Pollença, Mallorca, la primera edició d’una cursa amb un significat molt especial. El dia que es complien tres mesos justos des de la seva pèrdua, el municipi del nord mallorquí celebrà el primer Memorial ‘Miquel Amengual’, en homenatge a la figura de qui fou promotor i animador esportiu, especialment de l’atletisme i del trail, i referent a la comarca i a tota l’illa. 

La prova organitzada pel Club Atletisme Pollença i pel consistori local programà quatre curses infantils, prèvies a la cursa principal de 6 quilòmetres, de la qual prengueren part quasi 200 persones. Abans del ‘sus’ d’aquesta cursa tingué lloc un emotiu minut de silenci que anà directe al cel pollencí. A continuació, més d’una hora d’homenatge nodrit de gambades populars, liderades per Miquel Capó i Àngels Llobera. El pobler del Joan Comes Sa Pobla s’imposà a la primera edició de la prova amb un temps de 21:19, mentre que la local especialista en trail (CA Montuïri) realitzà el millor homenatge possible triomfant amb 24:53. El pòdium masculí el completaren Lluís G. Bauzà i Miquel Llompart, i el femení, Marga Adrover i Laura Vilanova. 

Jornada FESAIB 
D’altra banda, el dematí del mateix dissabte 13 tingué lloc al CTEIB una primera jornada d’atletisme adaptat organitzada per la FESAIB, la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears, de la qual prengueren part els clubs de Mater Isla, Illes Balears XT, VIVA Es Raiguer, a més a més del Pegasus AC, el qual nodrí quantiosament les proves ‘open’ del programa. 

 

Resultats – I Memorial ‘Miquel Amengual’ 
Elitechip, FESAIB