Christian Muñoz, gran actuació internacional al IV World Deaf Championships

Aquesta darrera setmana, l’atletisme illenc ha pogut celebrar una nova actuació internacional d’un dels seus atletes. Es tractà de Christian Muñoz, Sub23 del VIVA Es Raiguer, el qual prengué part al 4t Campionat del Món d’Atletes Sords, celebrat entre dilluns 23 i dissabte 28 a la ciutat polonesa de Lublin. 

A la primera de les seves proves, Muñoz quedà a primera ronda dels 400 metres, després de ser tercer a la cinquena sèrie amb un temps de 53.74, molt a prop de la seva marca personal (53.65, 2018). Posteriorment prendria part als 800 metres, la prova en la qual ha mostrat trobar-se més còmode en aquesta temporada. I amb tals expectatives, Muñoz no fallà: s’imposà a la seva semifinal amb 2:00.47, sisè temps de la ronda. A la cursa definitiva de dijous 26, el jove del VIVA Es Raiguer, pogué retallar unes centèssimes, fins els 2:00.41 que li brindaren la setena posició, en un esdeveniment de gran nivell. 

Muñoz conclogué la seva internacionalitat participant del 4×400 masculí de l’equip nacional, però sense sort i sense poder acabar la cursa. 

 

VIVA Es Raiguer, Organització (4th World Deaf Championships)