Ben Hadi i Luengo compliren les expectatives al Pla de Sant Mateu

Els atletes Youseff Ben Hadi i Laura Luengo es feren amb la victòria a l’única prova del nostre calendari reservada per diumenge 19, els 10Km ‘Pla de Sant Mateu’, que compliren enguany amb la seva tretzena edició. 

Els caps de cartell de la prova organitzada pel Club Ibiza Trail compliren les expectatives i no deixaren opció a cap alternativa, como així mostraren els seus marges de temps a la línea d’arribada. Ben Hadi, marroquí del Blue Marlin Ibiza aconseguí un extraordinari temps de 29:33, un registre que deixà molt enfora en notables 33:26 de William Aveiro. El corredor ‘amfitrió’ especialista en trail sumà una nova bona incursió a una prova de ruta. El pòdium quedà tancat per Edu Laporte, amb 35:28. 

Pel que fa a Luengo, la corredora extremenya creuà la meta en setena posició de la general, amb un formidable temps de 35:56. L’atleta del Seoane Pampín, vuitena d’Espanya al darrer nacional de cros del passat febrer, demostrà continuar en molt bona forma de cara a la propera temporada. El pòdium d’honor femení el completaren Irati Matas (Casablanca Zaragoza) i Eleazar Rescalvo, amb temps respectius de 38:06 i 39:02. 

Pel que fa a la prova de 5 quilòmetres, Adrián Guirado tornà a l’activitat amb una còmoda victòria. El corredor de la PD Santa Eulària s’imposà amb un temps de 15:52, pels 17:50 de Christian Torres (Eiviatletisme CE) i els 18:12 de Jonatan Blanco. Catalina Vasilache fou la millor fèmina amb 21:08, amb la jove Mar Riera (CA Sa Raval, 24:27) i Luisa Bonettempleton (24:50) com a companyes damunt els calaixos. 

Romero, 4ª a Vila-real
D’altra banda, el cap de setmana també deixà un altre retorn a l’activitat fora de les Illes. Aquest fou signat per la formenterenca Andrea Romero. L’atleta de la JA Elche participà dissabte 18 a la II Milla de la Carèmica, a Vila-real (Castelló), on prenguè part a la sèrie A amb les millors especialistes femenines del cartell. La Sub23 balear es classificà en meritòria quarta posició amb un excel·lent temps de 5:04. 

 

Resultats – XIII Cursa popular ‘Pla de Sant Mateu’ 
Dani Becerra (CA Ibiza), Sportmedia (arxiu 2021)