Andrea Romero, cap a la cloenda somiada a Dublín

L’atleta Andrea Romero sumarà una nova internacionalitat, ia ja són quatre, amb la selecció espanyola de camp a través gràcies a la seva aportació dins de l’equip Sub23 que competirà aquest diumenge al Campionat d’Europa de Cros al circuit irlandès de Fingal-Dublín. 

La formenterenca de la JA Elche posarà d’aquesta manera un immillorable final a una formidable temporada, en la qual ha retrobat la seva millor versió i ha estat, entre d’altres fites, subcampiona d’Espanya de cros Sub23. La deixebla de José Antonio Redolat donà forma a les seves aspiracions a formar part del combinat nacional a Castellón (24 d’octubre), on començà amb una sensacional quarta posició general i on fou la millor espanyola de la cursa. Romero confirmà la seva selecció per #EspañaAtletismo a Itálica, on amb un notable esforç entre les millors del país fou la tercera d’entre les Sub23 nacionals. 

Així doncs, aquest diumenge 12 Andrea Romero sumarà la seva quarta internacionalitat amb Espanya, després de les seves participacions als europeus de Samorin 2017 (41ª) i Lisboa 2019 (63ª), i al mundial escolar de París 2018 (24ª). La cita es podrà seguir a partir de les 12:23 (hora espanyola) per Teledeporte. 

 

MiguelezTeam (RFEA), Arxiu FAIB, Jesús Domínguez