MOTORISA | Renault Trucks T, camión del año en España 2014

Actuacions destacades a tres racons de tota la geografia nacional

Les primeres proves d’octubre celebrades fora de les nostres Illes també comptaren amb algunes petjades dels nostres atletes. 

València celebrà els seus 10K Ibercaja amb quantiosa representació illenca, si bé foren Rosa Mª Córdoba i Diego Martínez els més destacats. La F40 del CA Montuïri fou 31ª en una prova d’altíssim nivell, i a més a més aconseguí un notable registre de 37:22 que li serví per ser quarta de la seva categoria. Per la seva part, Martínez (VIVA Es Raiguer), registrà 34:02. 

A l’extrem noroest de la península Ibèrica tingué lloc una nova edició de la Carreira Popular Coruña 10, prova de també 10 quilòmetres on participà Hicham Sigueni. L’atleta de l’ADA Calvià corregué formidablement i millorà el seu registre de la setmana anterior al nacional de Don Benito: amb els seus 29:29 es classificà tercer i pujà al pòdium d’honor de la prestigiosa prova gallega. 

La terna d’escenaris pel nostre atletisme la completà la XIV Reunión Máster ‘Ciudad de La Laguna’, a l’illa canària de Tenerife. Fins allà es traslladaren Lita López i Ángel Sánchez, on demostraren que són dels millors exponents del nostre atletisme veterà a nivell nacional. La menorquina de l’Avinent Manresa, F45, corregué dissabte els 400 metres, on s’imposà amb una portentosa marca de 1:02.29, mentre que diumenge repetí triomf als 200 metres amb 27.41 (+2.0). Per la seva part, Sánchez, M65 del CA Badia de Palma, s’imposà formidablement al llançament de disc amb 39,22 metres, mentre que al pes fou quart amb un millor tir de 9,72. 

 

ADA Calvià, Running CV (Facebook), CEA Tenerife